Ont under foten

hålfotsinlägg

Ont under foten

Hålfotsinlägg för fotbesvär

Våra fötter är verkligen otroliga. Men väldigt sällan belönar vi dem för det arbete som de utför, i alla fall inte förrän smärtan är påtaglig och vi inget annat kan göra. Själv har jag haft ont under foten hela min uppväxt och har gått in och ut ur många ortopedkliniker som varit, i min mening, väldigt påkostade. Jag blev ombedd av några att pröva skoinlägg/hålfotsinlägg och trodde först inte det skulle vara till så stor hjälp, men till min stora förvåning, gjorde det. Och väldigt väl!

Det finns ett tallöst många svårigheter kring fotproblem men de allra vanligaste är stressrelaterade, tuffa belastningar och de med nedsjunkna fotvalv. Känner således en obligation till alla er med fotbesvär att berätta om skoinlägg jag använt och som funkat för mig – för ett bättre exempel finner ni nog inte så självklart vill jag dela med mig av detta!

Har du som jag ont under foten kan det bero på att du har en muskelspänning eller en irritation i det bindvävsstråk som går under foten. Och där finns så kallade ”triggerpunkter” i musklerna vi har under foten där smärtorna kan visas sig vara som jobbigast i början, under eller i efter ett fysiskt pass.

Jag råder all med fotbesvär att pröva ett skoinlägg innan ni besöker en ortoped så ni slipper, som jag, kasta bort en onödig massa tid och framför allt pengar på ortopedbesök. Nu har jag inte ont under foten och glad för det är jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *