Om oss

Vilka Är Vi?

Filosofi
Vi bara älskar roliga prylar, gadgets och framför allt coola presenter. Hos oss hittar du allt detta och lite mer. Vi söker ständigt efter häftiga produkter världen över för att göra våran och alla andras vardag lite roligare. Vi tycker inte man ska ta livet på så stort allvar. Det handlar om att kul och detta vill vi dela med oss. Så följ med på våran resa och har ni tips på andra spännande och intressanta produkter får ni gärna dela med er.

Vår affärsidé
Vi tror att allt fler konsumenter som idag handlar på nätet känner sig stressade av alla deals, rabatter och reor som kommunicerar, handla NU. Detta leder ofta till att det görs impulsiva köp då konsumenterna känner sig pressade till att handla vid just det enskilda tillfället, trots att varken produktbehovet eller pengarna finns där.

Dessa deals och rabatter har blivit en vardag som vi bakom Brandbrothers blivit allt mer immuna mot då vi känner att näthandeln förlorar sin trovärdighet och charm. Vi är här för att vinna tillbaka det förlorade förtroendet genom att förmedla en sann anda av prisvärd och avslappnad shopping där du slipper känna dig pressad. Vi erbjuder bara riktigt sköna produkter till riktigt sköna priser, så sköna att du nästan skäms för att handla utav oss.

Kvalité är Norm?

Produkter
Brandbrothers har något för alla. Hos oss hittar du produkter från alla möjliga kategorier från världens alla hörn. Vi har valt att inte precisera oss på en särskild produkt eller målgrupp. Istället har vi valt att fokusera på att kunna tillfredsställa dig på bästa möjliga sätt genom att alltid ha rätt produkter till rätt pris.
Produkterna du hittar hos oss skiljer sig från våra konkurrenters på så vis att vi endast publicerar produkter vi själva skulle kunna tänka oss att köpa.

Kvalité
Vi ställer höga krav på allt som syns hos oss är redo för att möta våra konsumenters förväntningar. Praktikalitet samt funktionalitet ser vi som en självklarhet men vi tycker att det är minst lika viktigt att produkten ska ge ett bra intryck och hålla hög kvalité.

0
+
Nöjda kunder
0
+
År verksamma
0
+
kaffekoppar förtärda
0
+
Sömnlösa nätter