Läderarmband

Läderarmband


Läderarmband

Läderarmband passar de allra flesta på något sätt! Även om du råkar vara typen som inte bär mycket smycken i vanliga fall kan snygga armband i läder vara både bekväma och utgöra en accessoar utan att bli för prålig. I den här artikeln vill vi berätta lite mer om vad som kan vara värt att ha i åtanke när du ska köpa armband online.

Armband Herr

Ett läderarmband är ett smycke som kan passa även den man som generellt inte bär mycket smycken. Ett brett armband i svart eller oxblod kan till exempel se mycket sofistikerat ut till en kostym. Flätade och smalare armband ger en något mer lekfull stil. Smalare och på något sätt flätade armband är generellt mer praktiska att bära till vardags eftersom de blir diskretare och enklare att bära. Många läderarmband har också olika former av utsmyckningar som metalldelar i olika former och färger. Med detaljer i guld eller silver kan ett sådant armband utgöra en fin present även till större firanden och bemärkelsedagar.

Att köpa rätt längd

För ett lite bredare läderarmband brukar det fungera bra att mäta omkretsen på handleden och lägga till ungefär 2-3 centimeter. Just bredare armband kommer att forma sig efter din handled så även om det trycker lite någonstans mot leden kan du oftast räkna med att detta ger med sig. Det kan också vara en bra idé att gå och prova läderarmband i någon butik även om du planerar att köpa ditt armband online. Om knäppningen görs med hål kan du också enkelt få hjälp med att göra flera hål och klippa av ditt läderarmband snyggt i en fysisk butik.