Köpvillkor


PRISER OCH BETALNING

Det pris som visas vid köptillfället är det pris som är aktuellt. Alla våra priser presenteras inklusive moms. Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. tryckfel, fel pris m.m.) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering har du självfallet rätt att avboka din order.

Vi sänder dig en orderbekräftelse till den angivna mejladressen strax efter erlagd order. Upptäcker du eventuella felaktigheter på din orderbekräftelse är det viktigt att du omgående kontaktar vår kundservice på kundtjanst@brandbrothers.se för att om möjligt ändra din order.


14 DAGAR ÖPPETKÖP

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Fraktkostnader i samband med ångerrätten betalas av kunden.

För att kunna nyttjat din ångerrätt/öppetköp är du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den och i obruten förpackning. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har skickat ut fel varor till dig. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Du skickar dina returer till:
Brandbrothers
Kalkstensvägen 42
216 31 Limhamn


BETALSÄTT

Vi accepterar följande betalningsmedel:

– VISA
– Mastercard
– Banköverföring


1 ÅRS GARANTI & SERVICE

Vi strävar efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi 1 års garanti på alla våra produkter. Under garantitiden åtar sig Brand Brothers att svara för varans funktion som omfattar material och fabrikationsfel under garantiperioden. Kvitto eller annat giltigt köpebevis bör uppvisas vid garantianspråk.

Undantag: Garantin täcker inte varor av förbrukningskaraktär såsom exempelvis laddningsbara batterier, övriga ljuskällor än LED och energisparlampor. Garantin gäller inte fel som uppkommit genom att varor inte skötts i enlighet med bruksanvisningen, utsatts för onormalt brukande eller vanvård samt slitage, utsatts för elektrisk överspänning/åska.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (”ARN”) rekommendationer. Dessa köp-och leveransvillkor styrs av svensk rätt samt uppfyller Svensk Distanshandels Branschregler.

Om vi anser att en reparation anses olönsam, kan varan bytas ut mot annan vara med motsvarande funktion/prestanda


PRIVAT POLICY

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen även kallat PUL rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på kundtjanst@brandbrothers.se


LEVERANSER

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har en avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara

Frakt
29 kr
Fraktfritt över 300 kr

Leveranstid
2-3 arbetsdagar. Observera att Posten delar ut post på vardagar – ej på lördagar, söndagar och helgdagar

Leveransskada
Om din vara blivit skadad under transporten måste detta omgående anmälas till vår kundservice inom 3 dagar från det att du mottagit varan.
Den skadade varan skickas tillbaka till oss, och så fort vi godkänt skadan skickar vi er en ny vara kostnadsfritt. Du gör din anmälan på kundservice@brandbrothers.se

Leveranssätt
Produkten skickas med Posten och kommer automatiskt till det utlämningsställe som ligger närmast den leveransadress som du uppgav vid köpet. När ditt paket kommit fram blir du aviserad via sms eller avi. Tänk på att du behöver visa upp giltig legitimation och kollinummer om du hämtar ditt paket på utlämningsställe.

Ej uthämtade paket
Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande på 150:-


Brandbrothers är del av Redfork Sweden HB

Redfork Sweden HB
Kalkstensvägen 42
21631 Limhamn

Organisationsnummer:
969768-6336